Wordt koken je hobby?

Wordt koken je hobby?

Welk team durft het aan om met professionele apparatuur te koken vanuit een black-box van ingrediënten en in één uur tijd een gerecht aan de jury te presenteren?

8 Teams koken in deze battle in twee voorrondes ’s middags op 28 april of 5 mei in onze professionele keuken in Maasbree met halve finale en finale op het podium van Lekker Venlo op zaterdag en zondag 16 en 17 juni.

Deelname is gratis.

Geef je op als team voor de kookbattle van Lekker Venlo door hieronder bij bericht jullie twee namen in te vullen met leeftijd GSM nummer en emailadressen als je beschikbaar bent op 28 april, 5 mei en 16 en 17 juni.
De organisatie zorgt voor de inhoud van een black box,  met standaard ingrediënten en apparatuur die nodig is om in de aangegeven tijd een volledig gerecht te kunnen serveren.